Чернігів: Головний комунальник міста – за професійне озеленення

Чернігів: Головний комунальник міста – за професійне озеленення

18.09.13 13:12 0 1015
Цьогоріч Дипломом за вагомий внесок у благоустрій та озеленення Центрального парку культури і відпочинку та активну багаторічну участь у загальноміському святі-ярмарку та огляді-конкурсі квітів і плодів «Щастя краси» нагороджений начальник управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради Володимир Кривенко.

Завдяки його керівництву та системній роботі команди комунальників кожного року в улюбленому місці відпочинку чернігівців з’являються то дивовижні альпінарії, то затишна бесідка, то новий спортивний куточок, то дитяча гойдалка.

Володимир Кривенко пропонує в наступному році під час проведення конкурсу квітів облаштовувати стаціонарні квіткові композиції, що будуть тривалий час радувати погляд гостей парку.

Взагалі професійний ландшафтний дизайн набуває популярності. Адже підібравши різні композиції із кущів, квітів та дерев, що може й не притаманні нашій місцевості, однак охоче ростуть завдяки дбайливому догляду, можна перетворити непоказну місцину на справжній казковий куточок.

За інформацією управління ЖКГ міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ