В Закарпатській області в Мукачеві підвели підсумки роботи слідчі Мукачівського та Свалявського відділів міліції

В Закарпатській області в Мукачеві підвели підсумки роботи слідчі Мукачівського та Свалявського відділів міліції

18.09.13 13:24 0 1006
На зустріч, під час якої розглядали проблемні питання у роботі слідчих міліції, були запрошені прокурори міста Мукачева, Мукачівського району та Сваляви. Провів нараду перший заступник начальника УМВС України в Закарпатській області Сергій Россоха.

Перше, на що звернув увагу керівних слідчого управління області, це навантаження. Від моменту введення в дію нового Кримінально-процесуального кодексу значно збільшилося навантаження на слідчих. Усі заяви розглядаються тільки слідчими. Саме слідчий ініціює і контролює розслідування. Він визначає ті слідчі дії, які сам виконує, а деякі з них делегує оперативним працівникам. Також Сергій Россоха звернув увагу на повноту зібрання матеріалів слідчими, відповідальне прийняття рішень по справах та ін.

На зустрічі мова йшла і про конкретні випадки недопрацювань правоохоронців під час розслідування кримінальних проваджень. Керівник слідчого управління заслухав начальників слідчих відділень, вказав на деякі прорахунки та націлив слідчих відповідально, професійно й грамотно діяти у розслідуванні кримінальних проваджень.

Наталія Машіко,

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ