Ужгородські школярі пишуть листи міліціонерам

Ужгородські школярі пишуть листи міліціонерам

18.09.13 13:18 0 1102
Основне, на чому наголосили майже всі четвертокласники, це що дядя міліціонер добрий, й вони його не бояться…

У рамках проведення всеукраїнської акції «Діти пишуть листа міліціонеру» днями в гості до учнів четвертого класу Ужгородської ЗОШ №20 (директор – Мар′ян Комарницький) завітали правоохоронці, зокрема начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Василь Мадяр і працівники сектору зв′язків із громадськістю УМВС.

Діти з цікавістю сприйняли пропозицію дядів у погонах написати листи міліціонеру. У них вони виклали своє бачення людини у формі, його зовнішнього вигляду та поведінки. На думку школярів, сучасний міліціонер має бути гарним, «накачаним» і «круто» озброєним, бо тоді його боятимуться бандити і він зможе захистити чесних громадян.

Та головне, на чому наголосили школярі—це те, що вони не бояться міліціонерів. «Батьки часто лякають, що мене забере міліція, якщо я буду нечемною, проте я не боюсь міліціонерів, бо вони добрі, - каже 4-класниця Вікторія. Такої ж думки були й майже всі її однокласники. І це дуже добре, адже діти - це наше майбутнє, і від них залежить, яким воно буде в нашої держави.

Акція «діти пишуть листа міліціонеру» на Закарпатті триває. Наразі написано вже понад три десятки листів школярів краю. Днями подібна акція відбудеться в усіх навчальних закладах Закарпатської області.

Переможці конкурсу отримають цінні призи: за І-ше місце — планшетний комп’ютер, за ІІ-ге — мобільний телефон, за ІІІ-тє — радіокерований поліцейський автомобіль. А дітей, чиї роботи будуть визнані найцікавішими, запросять до МВС України для нагородження з нагоди 22-річниці святкування Дня української міліції у грудні цього року.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ