На Волині кожен третій ключ електронного цифрового підпису виданий для декларування доходів громадянами

На Волині кожен третій ключ електронного цифрового підпису виданий для декларування доходів громадянами

18.09.13 13:29 0 986
Протягом восьми місяців 2013 року до підрозділів реєстрації користувачів акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів на Волині звернулося 7765 заявників, із яких 2826 громадян, котрі отримали можливість виконувати свій конституційний обов’язок декларування доходів з використанням сучасних інформаційних технологій.

«Цього року Міністерство доходів і зборів України запропонувало громадянам нову послугу – подання декларації про доходи в режимі on-line. Нині практика електронного декларування, що характерна для розвинутих європейських країн, активно поширюється серед українських платників податків. Приємно констатувати, що окрім бізнесу, прихильників електронного декларування стає дедалі більше серед пересічних громадян», – зазначив перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Волинській області Андрій Тимейчук.

Посадовець запевнив, що загальне декларування доходів громадянами – вимога будь-якого цивілізованого суспільства.

«Тому популярність безкоштовних сервісів від Міндоходів України, із року в рік лише зростатиме», – підсумував Андрій Тимейчук.

Фахівці Міндоходів радять платникам до бюджету активніше користуватися електронними сервісами. Ознайомитися з переліком та можливостями сервісних послуг Міндоходів можна на єдиному веб-портлаі Міністерства доходів і зборів Україні за адресою www.minrd.gov.ua.

Важливо, що видані у пунктах реєстрації АЦСК Міндоходів сертифікати ключів також можна використовувати для подання звітності з єдиного соціального внеску.

На Волині діє два таких пункти. Отож, бажаючих отримати посилені сертифікати ключів фахівці Міндоходів на Волині запрошують звертатися до підрозділів АЦСК за адресами: м.Луцьк, Київський майдан, 4, кабінет № 30 та у м. Ковель, вул. С. Бандери, 5, приміщення Ковельської ОДПІ, каб.206.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ