В Івано-Франківській області зять обікрав тещу

В Івано-Франківській області зять обікрав тещу

18.09.13 13:22 0 1097
До Богородчанського РВ УМВС звернулася жителька с. Хмелівка із повідомленням про те, що з її помешкання зникли гроші в сумі 1300 гривень. Жінка зазначила, що в даній крадіжці вона підозрює свого колишнього зятя.

В черговій частині зареєстрували дане повідомлення, на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Також про подію одразу ж був повідомлений дільничний інспектор, який здійснював подворовий обхід із врученням візиток та знаходився неподалік господарства заявниці, тож прибув туди першим.

Як з’ясував правоохоронець, колишній зять потерпілої проживав на території її господарства, добре знав де жінка тримає кошти та мав вільний доступ до її помешкання. Скориставшись тим, що жінка порається по господарству, зайшов до її будинку, де в одній з кімнат під одягом у кишені фартуха вона тримала вказані вище кошти, які він і викрав та розпоряджався на власний розсуд. Практично всі кошти злодій витратив на спиртне.

Дане кримінальне правопорушення кваліфіковано за ст. 185 ч.1 ККУ. По даному факту закінчено досудове розслідування, справа направлена до суду.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ