У Львові працівники ДАІ влаштували для школярів повчальну подорож у країну дорожніх знаків

У Львові працівники ДАІ влаштували для школярів повчальну подорож у країну дорожніх знаків

18.09.13 13:19 0 1017
До львівської школи «Джерельце» завітали працівники Державтоінспекції. Правоохоронці організували для малят імпровізований урок із дорожньої безпеки.

На шкільному подвір’ї зібралося близько тридцяти другокласників. На малюків очікувало чимало цікавого. Насамперед, міліціонери влаштували для них повчальну та захопливу подорож у країну дорожніх знаків.

Інспектор Відділу ДАІ міста Львова капітан міліції Ірина Пилат допомогла школярикам зорієнтуватися у розмаїтті дорожніх знаків, розповіла, чому так важливо знати, що вони означають.

Аби учні краще засвоїли науку – завдання дещо ускладнили. Діткам слід було відшукати конкретний дорожній знак та пояснити, про що він попереджає чи інформує. Малюки впорались із цим швидко та без жодних проблем.

Капітан міліції Ірина Пилат розказала школярам, як слід поводитися на вулиці, аби не потрапити у ДТП та застерегла їх від бешкетів на дорозі.

«З початку року у Львові внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмувалося 57 діток. Такі прикрі ситуації нерідко стаються через те, що школярі вибігають на дорогу, намагаються перейти вулицю у забороненому місці», - повідомила Ірина Пилат і одразу ж застерегла: «Ви повинні завжди дотримуватися «головного закону дороги», бути уважними й обережними!».

Насамкінець дітки пообіцяли, що ніколи не пустуватимуть на вулиці та будуть зразковими учасниками дорожнього руху!

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ