У Львівській області приїхавши у гості до дрогобичанки, житель Запоріжжя зайнявся тут крадіжками

У Львівській області приїхавши у гості до дрогобичанки, житель Запоріжжя зайнявся тут крадіжками

18.09.13 13:13 0 945
З 2001 року 28-річний уродженець Запорізької області розпочав злочинну діяльність, відбуваючи покарання за вчинення крадіжок та грабежів. У 2009 році свій список кримінальних правопорушень зловмисник доповнив часиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України (наркозлочини) і був засуджений на строк 4,6 років.

Звільнившись з місць позбавлення волі у липні 2013 року, 28-річний уродженець Запорізької області вирішив приїхати у Дрогобич до своєї знайомої дівчини, попередньо домовившись про зустріч. З невідомих міркувань дрогобичанка не дочекалася молодика і не повідомила своєї адреси.

Блукаючи без діла вулицями міста, у молодого чоловіка виникла ідея поцупити якусь річ. У кінці вулиці зловмисник помітив автомобіль. Оцінивши ситуацію, лиходій підняв великий камінь і кинув його у шибу бокових дверей автомобіля, внаслідок чого у шибі утворився отвір.

Через отвір у шибі зі салону автомобіля чоловік витягнув автомагнітолу марки «Pioneer», яка була вмонтована в панелі, шкіряну сумочку з документами, завдавши власникові матеріальної шкоди на суму 1464 гривень. Цієї ж ночі на автомобільній заправці крадій збув поцуплену автомагнітолу за 100 гривень.

Через декілька днів, лиходій викрав автомагнітолу марки «Sony», завдавши ще одному необачному власникові автомобіля матеріальної шкоди на суму 300 гривень.

22 липня 2013 року протягом одного дня чоловік зумів скоїти одразу дві крадіжки. Поцупивши з балкону квартири два килими на суму 450 гривень, а з території гаражного кооперативу акумуляторну батарею 6СТ-75 і дві акустичні колонки «Sony», зловмисник заподіяв матеріальної шкоди громадянам на суму 1 120 гривень.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції притягнули зловмисника до відповідальності за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мбокані: "Від "Динамо" ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ