Пісенний фестиваль"Зорепад Світязя" підкорював тернопільський міліціонер

Пісенний фестиваль"Зорепад Світязя" підкорював тернопільський міліціонер

18.09.13 13:03 0 1048
На Волині відбувся фестиваль творчості працівників міліції «Зорепад Світязя». Тернопільщину представляв співробітник сектору соціально-гуманітарної роботи управління кадрового забезпечення Тарас Кульчицький.

– Творчий конкурс щойно започаткований – поділився своїми враженнями майор міліції, – але перші кроки були вдалими, бо зібрав музичний фестиваль не лише достойних конкурсантів, а й знаних оцінювачів нашого таланту. Народний артист України Василь Чепелюк, заслужені артисти Павло Мрежук та Іво Бобул були у складі журі.

Фестиваль проходив на березі мальовничого озера Світязь Шацького району. Два дні зі сцени звучали народні, естрадні та авторські пісні.

Серед сорока солістів та колективів, що були конкурсантами «Зорепаду Світязя», тернополянин Тарас Кульчицький отримав диплом третього ступеня. У його виконанні звучали ліричні пісні на слова та музику Володимира Івасюка «Я піду в далекі гори» та «Ти моя» Володимира Возняка. Талант майора міліції покорив серця не лише членів журі, а й глядачів.

– Пісня це стан душі, – поділився Тарас Кульчицький. Я виховувався в творчій родині, де співали усі: дідусь, батько, мати. Згодом займався музикою професійно – закінчив Львівське музичне училище імені Людкевича по класу фортепіано. Але доля розпорядилася так, що сценічний костюм змінив на міліцейський мундир.

За десять років служби майорові міліції довелося відчути і що таке оперативна робота, адже п’ять років працював на посадах оперуповноваженого карного розшуку, і спробувати себе у звичнішій справі – інспектором сектору соціально-гуманітарної роботи управління кадрового забезпечення, куди талановитого міліціонера запросили після перемог у аматорських оглядах-конкурсах. Відтепер жодне свято тернопільської міліції не обходиться без участі Тараса Кульчицького. Він і організаційною роботою займається, і режисирує та найвпевненіше почувається, коли виходить на сцену співати.

Талант майора міліції та його перемогу на пісенному фестивалі оцінили і в обласному управлінні внутрішніх справ. Перший заступник начальника Валерій Гіль привітав дипломанта, побажав нових творчих успіхів та вручив матеріальну допомогу.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Прикарпатці отримали ...

КОМЕНТАРІ