Універсальна міліцейська піхота: і гроші врятує, і мотоцикл поверне

Універсальна міліцейська піхота: і гроші врятує, і мотоцикл поверне

18.09.13 15:51 0 1145
Про роботу дільничних інспекторів міліції відомо чимало. Так й написано пристрасть скільки. Як би там не було, служба цих міліціонерів, на перший погляд, непримітна, але, вкрай потрібна звичайним пересічним людям. Доказ цьому - всього пару барвистих прикладів.

Полтавська область

У Жовтневому районі обласного центру зловмисник вкрав у чоловіка гаманець з банківською карткою. Носився з нею недовго. При першій зручній нагоді, підійшов до банкомату і поцупив звідти усі гроші - 17 тис. гривень.

Тим часом, дільничний Сергєєв, отримавши від слідчого доручення, взявся за справу. У найкоротші терміни встановив і самостійно затримав маститого злодія.

Сумська область

У місті Шостці зловмисник безбоязно вкрав 150 літрів дизельного палива, яке належить охоронній фірмі «Українсько-Голландська компанія». При цьому, погрожував представникам охорони жорстоко розібратися з ними, якщо ті заявлять в міліцію.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і доручили дільничному інспектору Сердюку з'ясувати, що за сміливець - злодій завівся в тих краях. Правоохоронець, знаючи всіх і вся у своїй окрузі, швидко вийшов на зловмисника. При чому, привів його в наручниках до райвідділу і передав слідчим органам.

Запорізька область

У селі Чернігівка Чернігівського району області невідомий зазіхнув на мотоцикл «Хонда» - техніка, як виявилося, без нагляду перебувала у приватному дворі одного з жителів. «Дуже хотілося покататися!, - виправдовувався потім злодій в міліції.

Цікава лише одна деталь, виправдовувався злодюга завдяки дільничному інспектору Дубині. Це він блискавично зреагував на крадіжку. Прийшов до злодія додому і каже: «Повертай мотоцикл, і підемо, друже, у відділення. Плаче воно за тобою давно!».

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях затримали ...

КОМЕНТАРІ