У Сімферополі міліціонери упіймали молодика, підозрюваного у скоєнні більше 10 крадіжок та грабежів

У Сімферополі міліціонери упіймали молодика, підозрюваного у скоєнні більше 10 крадіжок та грабежів

18.09.13 17:00 0 1012
У столичну міліцію 14 вересня за допомогою звернулися продавці продуктового магазину. Дівчата повідомили, що до них щойно увійшов молодиr, схопив з вітрини пляшку горілки, в'язку бананів та відразу ж зник. Оскільки продавці не зволікали з викликом правоохоронців, то зловмисника вдалося затримати оперативно.

Зі слів персоналу, за день до цього випадку цей же молодик вже «навідувався» до торговельного закладу. Минулого разу він викрав дві пляшки горілки і зламав скриньку для пожертв, в якій знаходилося близько 100 гривень. Співробітники 113-го екіпажу батальйону патрульної служби Сімферопольського міськуправління міліції затримали зловмисника й відвезли на медичний огляд, який показав, що хлопець перебував у нетверезому стані: у його крові виявили 2,9 проміле алкоголю. Коли привезли затриманого до міліції, то з'ясувалося, що 27-річний городянин знаходиться в розшуку як особа, яка переховується від органів слідства. Молодий чоловік підозрюється у скоєнні серії крадіжок: тільки з квітня цього року на його рахунку більше 10 епізодів розкрадання чужого майна на території Сімферополя. Скориставшись тим, що суд не призначив йому запобіжний захід у вигляді арешту, громадянин перестав з'являтися до ОВС для проведення слідчих дій і став ховатися від міліції.

За інформацією оперативників Центрального РВ, сімферополець і раніше мав проблеми із законом: був судимий за скоєння злочину у сфері незаконного обігу наркотиків. Тепер же за скоєння крадіжок і грабежів зловмисникові загрожує до 4 років колонії.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Браконьєрам-електрикам" ...
Наступна новина: Попередні антивандальні ...

КОМЕНТАРІ