Львів: «Нам постійно потрібні люди, які готові активно і творчо попрацювати»

Львів: «Нам постійно потрібні люди, які готові активно і творчо попрацювати»

18.09.13 17:50 0 964
17 вересня, у великій сесійній залі Львівської міської ради кращі стажери першого півріччя 2013 року отримають дипломи та відзнаки за результатами програми стажування «Перший кар’єрний крок». Дипломи стажувальникам вручив міський голова Андрій Садовий.

— Ви молоді, активні, хочете творити, хочете мати щасливе життя і хочете жити у цьому місті. Я вірю що все, чого ви хочете, колись може статись. Тільки для цього треба мати бажання. Ви вже, хто більше, хто менше, подивились як функціонують структури Львівської міської ради. Комусь сподобалось, кому не сподобалось, по-різному. Є свої плюси, є свої мінуси. Взагалі робота чиновника дуже специфічна. Для мене важливий сьогоднішній успіх міста і успіх міста завтра. Тому кожний урядник має добре працювати і бути кращим, ніж він був вчора. Нам постійно потрібне підживлення, потрібні люди, які готові активно і творчо попрацювати. — Тому я сподіваюсь, що можливо хтось з вас, якщо буде мати бажання, чи зараз чи через деякий час попрацювати декілька років для громади міста Львова. Це не зовсім є проста робота. Але треба завжди мати кадровий резерв. Тому я думаю, що багато хто з вас будуть у цьому кадровому резерві. — Андрій Садовий, міський голова Львова

За перше півріччя 2013 року успішно завершили стажування та практику у стінах Ратуші понад 300 молодих людей. Набути нових професійних навиків, компетенцій та вмінь студентство та молодь зуміло у таких структурних підрозділах як: управління внутрішньої політики, управління молоді, сім’ї та спорту, управлінні інформаційної політики та зовнішніх відносин, департаменті містобудування та центрі надання адміністративних послуг.

За підсумками 6 років, що діє програма стажування, близько 6,5 тис. молодих людей успішно пройшли стажування, реалізували власні проекти, взяли участь у різноманітних тренінгах та майстер-класах, а частина з них, уже стали членами професійної команди Львівської міської ради.

Програма «Перший кар’єрний крок» — це унікальний проект, що реалізовується Львівською міською радою та Центром громадянських ініціатив. Метою цього проекту є залучення молоді до навчання в органах місцевого самоврядування, можливість зробити свій перший кар’єрний крок на благо громади міста Львова та самореалізації себе. Це один з найкращих прикладів синергії органів місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: А. Садовий: «В мене є ...

КОМЕНТАРІ