У Львові вдруге відбудеться виставка масштабних моделей

У Львові вдруге відбудеться виставка масштабних моделей

18.09.13 18:15 0 1120
21-22 вересня у Львові відбудеться Друга виставка — конкурс масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest 2013», в приміщенні Львівського палацу мистецтв.

Мета виставки — популяризація технічної творчості та стендового моделювання, зокрема, серед молоді та дорослих. Також виставка — місце зустрічі та спілкування колег і однодумців, для яких моделювання та інтерес до історії техніки давно є улюбленим хобі. На виставці будуть представлені роботи авторів з України, Польщі, Чехії, Росії та Білорусії. Чекаємо гостей з Іспанії (відомий серед моделістів світу Мігель Хіменес), Італії, Нідерландів та Угорщини. Будуть присутні як починаючі моделісти, так і досвідчені майстри з міжнародним визнанням. Участь та вхід на виставку безкоштовні.

Представлені моделі будуть оцінюватися в дев’яносто п’яти категоріях, в тому числі 18 категорій для юніорів у двох вікових групах. Також будуть вручатися приз глядацьких симпатій та спеціальні призи спонсорів та партнерів.

Відбудуться майстер-класи для початківців та давно практикуючих моделістів.

Попередня, перша виставка «Lviv Scale Models Fest 2012» — була проведена з великим успіхом, зібрала велику аудиторію відвідувачів, викликала живе зацікавлення серед моделістів України та сусідніх країн, задала нові стандарти проведення таких виставок в Україні.

Виставка — конкурс «Lviv Scale Models Fest» — неприбутковий захід, організований з ініціативи львівських моделістів та Галицького історико-технічного товариства (ГАІТЕТ) за підтримки Академії Сухопутних військ України, співорганізатор — Львівська міська рада.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові на завтра ...

КОМЕНТАРІ