У Рівненській області відбулась зустріч з інститутами громадянського суспільства

У Рівненській області відбулась зустріч з інститутами громадянського суспільства

18.09.13 13:50 0 1142
Днями заступник начальника ДПІ у м.Рівному Валентин Герман мав зустріч з представниками інститутів громадянського суспільства.

Як зазначив Валентин Адамович, зустрічі у форматі діалогу допомагають спільно планувати певні заходи, вирішувати проблемні питання.

В ході зустрічі її учасники обговорили останні зміни податкового законодавства, розглянули проекти регуляторних актів, які впливають на підприємницьке середовище. Так, зокрема, зупинились на змінах до ст.265 Податкового кодексу «Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», обговоривши особливості сплати цього податку в наступному 2014 році. Не залишили поза увагою прийнятий Верховною Радою Закон України № 391-VII від 04.07.2013 «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», яким запроваджено використання фінансових казначейських векселів. Також розглянули основні аспекти Закону України від 04.07.2013 р. №408-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо трансфертного ціноутворення».

Наприкінці зустрічі Валентин Герман підкреслив, що Міністерство доходів і зборів України іде шляхом зниження фіскального навантаження. Індивідуальний підхід до кожного платника податків є запорукою взаєморозуміння, партнерських відносин та сприяє збільшенню добровільних надходжень до бюджету.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Обама закликав до ...

КОМЕНТАРІ