У Рівненській області безробітних інформують про актуальні робітничі професії

У Рівненській області безробітних інформують про актуальні робітничі професії

18.09.13 13:45 0 1160
Інформування про професії, що мають попит на ринку праці, про можливості проходження навчання за направленням служби зайнятості - одне із головних завдань семінарів для безробітних, які проводять у Сарненському районному центрі зайнятості.

13 вересня за участтю майстра виробничого навчання з Олександріївського навчального відділення РЦПТО ДСЗ Сергія Вітошка був проведений семінар для безробітних «Оволодій новою професією». На початку семінару головний спеціаліст Олена Кулик ознайомила присутніх з послугами служби зайнятості, потребами та вимогами сучасного ринку праці, актуальністю та престижністю робітничих професій, можливостями проходження навчання за направленням служби зайнятості.

Завідувач Сарненського навчального відділення РЦПТО ДСЗ Іван Гаврилюк провів презентацію Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Він наголосив, що РЦПТО ДСЗ має потужну, сучасну матеріально-технічну базу, яка дає можливість за стислий термін підготувати висококваліфікованих робітників у різних галузях економіки.

Майстер виробничого навчання Сергій Вітошко запросив учасників заходу на навчання в Олександріївське навчальне відділення РЦПТО ДСЗ. Він презентував професії, які потрібні на шньому ринку праці, а саме: верстатник широкого профілю, токар, столяр будівельний, рихтувальник кузовів, бджоляр, робітник фермерського господарства, плодоовочівник та інші.

Почута інформація зацікавила присутніх, вони активно ставили запитання, дискутували та обмінювалися враженнями. Спеціалісти центру зайнятості сподіваються, що такі зустрічі допоможуть безробітним правильно зорієнтуватися і визначитись із професійним майбутнім. Цьогоріч уже 680 безробітних Сарненщини проходили професійне навчання за сприяння служби зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершується «Форум ...
Наступна новина: Луческу: Суперник нічого не ...

КОМЕНТАРІ