В Закарпатській області якщо особа прибула з робочим візитом, як бути з туристичним збором?

В Закарпатській області якщо особа прибула з робочим візитом, як бути з туристичним збором?

19.09.13 08:01 0 712
В Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області інформують, що платники податків, які прибули у відрядження не є платниками туристичного збору. При цьому такі особи мають надати податковим агентам копії документів, що підтверджують їх перебування у відрядженні. До таких документів відносяться запрошення сторони, що приймає і діяльність якої збігається з діяльністю підприємства, яке направляє у відрядження, укладений договір чи контракт, повідомлення про відрядження або інший документ, що засвідчує факт відрядження.

У разі якщо такі особи не надали відповідних документів, що засвідчують їх перебування у відрядженні, вони сплачуватимуть туристичний збір на загальних засадах.

Разом з тим, не сплачують туристичний збір особи, які проживають на відповідній території постійно, прибули на лікування, оздоровлення, інваліди, ветерани війни, а також інші особи, визначені статтею 268 Податкового кодексу України.

Нагадуємо, що громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які прибули на територію міста, селища або села, та отримують послуги з тимчасового проживання із зобов`язанням залишити місце перебування в зазначений строк, є платниками туристичного збору.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі обговорили ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ