Хмельниччина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти!»

Хмельниччина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти!»

19.09.13 08:11 0 886
17 вересня, в день професійного свята, до рятувальників 24-го пожежно-рятувального посту, що в смт.Білогір’я завітали вихованці навчально-виховного комплексу імені І.Ткачука. В ході проведення громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» діти мали змогу душею і серцем проникнути духом унікальної та специфічної професії – рятувальника. Вони дізнались про оперативно-службову діяльність підрозділу, пріоритетні напрямки, форми і методи ліквідації надзвичайних ситуацій.

Найбільше враження на дітей справили сучасні види рятувального обладнання, спеціалізована техніка та можливості, які продемонстрували рятувальники. Навіть по закінченні екскурсії, допитлива малеча ще неодноразово задавала різноманітні запитання та виявляла бажання, хоч ненадовго стати юними рятувальниками.

Такі акції дуже допомагають нагадати, як підростаючому поколінню, так і вже свідомим громадянам про необхідність дотримуватися правил безпечної поведінки та відповідального ставлення до здоров’я і життя – своїх та оточуючих людей.

Білогірський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія обмежить ввезення ...
Наступна новина: Чернівці: Шоу-група ...

КОМЕНТАРІ