В Івано-Франківській області правоохоронці розшукали велику кількість крадених велосипедів

В Івано-Франківській області правоохоронці розшукали велику кількість крадених велосипедів

19.09.13 08:11 0 845
В Івано-Франківському МВ УМВС відбулась зустріч начальника міськвідділу міліції Михайла Хомина із представниками засобів масових інформацій. Михайло Петрович поспілкувався із журналістами на тему, яка ще з настання теплої пори року так тривожила мешканців міста – крадіжки велосипедів.

Підполковник міліції розповів, що в основному викрадалися велосипеди спортивні та дитячі, іноземного виробництва, вартість яких на ринку становить від 2-х до 25-ти тисяч гривень. Здебільшого злодіїв приваблювали двоколісники, які були залишені власниками на короткий проміжок часу без нагляду на вулицях міста: біля торгових закладів, а також на сходових площадках під’їздів житлових будинків.

Завдяки клопіткій роботі оперативних та слідчих підрозділів ОВС було встановлено чоловіка, який займалася ремонтом велосипедів. Він скупляв викрадені велосипеди, переобладнував та продавав.

Під час обшуку гаражних приміщень одного із гаражного кооперативу Івано-Франківська, які належали та перебували в користуванні даної особи, було вилучено більше 100 велосипедів та різного роду вело-запчастин.

Правоохоронці також встановили осіб, які здійснювали крадіжки двохколісників. Зловмисниками виявилися, як жителі обласного центру, так і житель м. Чернівці.

«Робота за даними кримінальними провадженнями триває і надалі. Зараз проводиться ряд експертиз та пізнання власниками викрадених велосипедів, які були вилучені у вказаної особи. Щодо злодіїв, то вже встановлено, що кожен із них викрав щонайменше 10 велосипедів, але слідство триває», - зауважив Михайло Хомин.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Шоу-група ...
Наступна новина: У Сокальському районі ...

КОМЕНТАРІ