У Львівській області нашим завданням є випередження відхилень від графіка погашення заборгованості із виплати зарплати та недопущення наростання цих боргів, – Б.Матолич

У Львівській області нашим завданням є випередження відхилень від графіка погашення заборгованості із виплати зарплати та недопущення наростання цих боргів, – Б.Матолич

19.09.13 08:17 0 770
До 20 вересня повинні бути сформовані нові графіки погашення заборгованостей із виплати заробітної плати, а також подані у Мінсоцполітики України. На цьому наголосив 18 вересня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич під час засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

«Прошу усіх керівників підприємств, які мають борги із зарплати негайно повідомляти про проблемні питання, які виникають в процесі погашення. Нам слід працювати наперед, попереджуючи можливі відхилення у графіках та не допускаючи жодного наростання заборгованостей», – сказав Богдан Матолич.

Зазначимо, що учасники засідання обговорили ситуацію із виплати заборгованостей на підприємствах, які підпорядковані Міністерству оброни України, зокрема ДП «Монтажник-Львів», Філії Концерну «Техвоєнсервіс», Львівському військовому лісокомбінаті, ДП «Видавничо-поліграфічне підприємство «Армія України», Сколівському військовому лісокомбінаті ДП «Івано-Франківський військовий лісокомбінат», ДП «Львівський радіотехнічний», а також КП «Соснівкажитлокомунсервіс», ВАТ «Селянський банк «Дністер» та ВПК «Полярон».

Основна увага була зосереджена на виконанні графіків погашення боргів із зарплати, а також реалізації завдання Уряду України щодо їх ліквідації до кінця 2013 року. Окрім цього, комісія розглянула й основні проблеми цих підприємств та перспективи щодо виплати заборгованостей.

Наголосимо, що днями у Києві відбудеться засідання Колегії Міністерства оборони України, на якому, зокрема, буде розглянуто шляхи вирішення ситуації, пов’язаної із заборгованістю підприємств, підпорядкованих оборонному відомству.

Окремо нагадаємо, що загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати з початку поточного року зменшилася на 9,5 млн. грн. і станом на 01.09.2013 становить 48,9 млн. гривень. Упродовж серпня борги зменшилися на 1,9 млн. грн. (3,8%).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За тиждень в Чернівцях ...
Наступна новина: Правоохоронці України та ...

КОМЕНТАРІ