В’єтнамська делегація прибула до Чернігова для обговорення перспектив співробітництва

В’єтнамська делегація прибула до Чернігова для обговорення перспектив співробітництва

19.09.13 08:09 0 670
Делегацію провінції Ка Мау Соціалістичної Республіки В’єтнам, яка прибула для обговорення актуальних напрямків співробітництва та започаткування партнерських відносин, зустрічали в Чернігівській міській раді.

До Чернігова прибули Надзвичайний i Повноважний Посол В’єтнаму в Україні пані Хо Дак Мінь Нгуєт, голова Комітету народних депутатів провінції Ка Мау, член ЦК Комуністичної партії В’єтнаму пан Зионг Тхань Бінь, а також муніципальне керівництво провінції та представники її провідних підприємств і фінансових установ.

У вітальному слові заступник міського голови – начальник фінансового управління міської ради Віктор Бистров висловив сподівання, що гості отримають гарні враження від перебування в обласному центрі та отримають корисну для себе інформацію. Він коротко розповів про місто і його особливості, акцентував увагу на перспективах розвитку туризму і переробної галузі харчової промисловості, наголосив на зручному географічному розташуванні. Ресурсний потенціал Чернігова детальніше представив заступник начальника управління стратегічного розвитку міста і туризму міськради Юрій Сухомлин.

В’єтнамську сторону зацікавили продукція хімічної промисловості та автозаводу, також вони вивчатимуть можливість вкладання інвестицій у сільське господарство та деревообробну промисловість.

За словами В. Бистрова, візит такого високого рівня свідчить про значний інтерес в’єтнамської сторони до налагодження співробітництва, що є відображенням тенденцій зовнішньоекономічної політики обох держав.

Делегація відвідала ВАТ "Чернігівське Хімволокно", ПрАТ "Чернігівський автозавод", Інститут сільськогосподарськоїт мікробіології та агропромислового виробництва НААН України.

ДОВІДКА. Провінція Ка Мау знаходиться на півдні В’єтнаму, кількість населення – понад 1,2 млн.чол. Основа економіки – виробництво морепродуктів. Також провінція багата на лісові ресурси. Завдяки багатому природному рекреаційному потенціалу тут розвивається екологічний туризм. Провінція має власну систему транспортних каналів, а в місті Ка Мау є аеропорт.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: ITF Грузія. Козлова в ...

КОМЕНТАРІ