Кращого інвестиційного клімату, як на Тернопільщині, в Україні немає – співзасновник ТОВ «Ланівці-інвест»

Кращого інвестиційного клімату, як на Тернопільщині, в Україні немає – співзасновник ТОВ «Ланівці-інвест»

19.09.13 08:29 0 894
Кращого інвестиційного клімату, як на Тернопільщині, в Україні немає. Про це заявив співзасновник ТОВ «Ланівці-інвест» Дмитро Мотузко під час відкриття зернового елеватора у Ланівцях.

За його словами, компанія, яку він представляє, працює у Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Одеській та кількох областях на сході України. Втім, так як прийняли компанію на Тернопільщині, як сприяли, допомагали у зведенні елеватора, не було в жодному регіоні.

«Кращого інвестиційного клімату, як на Тернопільщині, ми ще не бачили. Ми зараз будуємо ще два елеватори в інших областях України, але такого ставлення до нас, як до інвестора, ми ніде не відчували. Коли ми прийшли на Тернопільщину – для нас все було нове і ми не знали, як нам буде. Я хочу сказати дякую усім мешканцям Лановеччини і Тернопільщини. Коли в нас виникали проблеми – нам допомагали і нам сприяли у вирішенні всіх питань. Ми отримали від влади величезну підтримку», - заявив Дмитро Мотузко. На слова співзасновника ТОВ "Ланівці-інвест" заступник голови Тернопільської ОДА Василь Гецько відповів, що створення сприятливого інвестиційного клімату в області - пріоритет для влади і зокрема, голови ОДА Валентина Хоптяна.

Довідка. Перший на півночі Тернопільської області зерновий елеватор відкрили у Ланівцях. Його звело ТОВ «Ланівці-інвест» менше як за рік потужністю 35 тис. тонн зі зберігання збіжжя. Тут працює 70 працівників. Об’єкт важливий як для фермерських, так і для сільськогосподарських виробників, адже підприємство надає не лише послуги з переробки зернових, а й товарні кредити. У зведення лановецького елеватора інвестори вклали 80 мільйонів гривень.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Коллілна радить п`яному ...
Наступна новина: Львівщина: щодо ...

КОМЕНТАРІ