У Львові правоохоронці за скоєння злочину викрили посадовців райадміністрації

У Львові правоохоронці за скоєння злочину викрили посадовців райадміністрації

19.09.13 12:35 0 677
У Львові за одержання неправомірної вигоди затримано відразу декількох посадовців районної адміністрації Львова на чолі з головою.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю під процесуальним керівництвом прокуратури області викрили голову районної адміністрації Львова, його заступника та начальника одного з відділів цієї ж установи.

Посадовці одержали неправомірну вигоду за укладання угоди з приватним підприємством щодо проведення будівельно-ремонтних робіт житлового фонду в одному з районів міста, затвердження відповідних актів із завищеними обсягами виконаних робіт та безперешкодне перерахування за виконані роботи коштів з бюджету держави.

Службовці райадміністрації кошти отримали, однак скористатись так і не встигли, оскільки їх затримали правоохоронці. Сума своєрідного «відкату» сягнула майже п’яту частину від обіцяних для оплати підприємству бюджетних коштів.

Відкрито кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Єгипті знову сутички: у ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ