Хмельниччина: «Добродій» виявився шахраєм

Хмельниччина: «Добродій» виявився шахраєм

19.09.13 10:09 0 694
Винахідливість шахраїв не стоїть на місці. Як тільки чергова схема обману стає надбанням громадськості, відразу з'являється нова — ще хитріша. Телефонних обманів є безліч та в їх основі проста схема: обдурити та збагатитись.

Днями на вудочку телефонного шахрая потрапив 60-літній кам’янчанин, котрий збагатив зловмисника на 500 гривень.

На початку вересня чоловік загубив посвідчення водія та розмістив оголошення про втрату в місцевих газетах. Через кілька днів до нього на мобільний зателефонував незнайомець та повідомив, що поверне втрачене за винагороду. Однак, перш ніж отримати документи при зустрічі, слід насамперед перерахувати кошти на вказаний рахунок.

Кам’янчанин одразу погодився і, здійснивши грошовий переказ в одному із відділень банку, пішов на зустріч. Годину чоловік простояв навпроти входу в центральний ринок, де була призначена зустріч, періодично телефонуючи «добродію», однак йому так ніхто й не відповів. Зрозумівши, що процедура повернення документів — це обман, він звернувся до міліції.

За фактом шахрайських дій розпочато кримінальне провадження, здійснюються необхідні слідчі дії. Правоохоронці вкотре застерігають громадян бути обачними та не довіряти незнайомим.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ