Львівські депутати вимагають не допустити закриття дитячо-юнацької спортивної школи "Локомотив"

Львівські депутати вимагають не допустити закриття дитячо-юнацької спортивної школи "Локомотив"

19.09.13 11:56 0 786
19 вересня 2013 року під час сесії Львівської міської ради депутат від ВО "Свобода" Святослав Шеремета зачитав звернення депутатів міськради до міністра інфраструктури України, міністра молоді та спорту України, начальника Державного територіяльно-галузевого об'єднання "Львівська залізниця", прокурора м. Львів та голови Львівської обласної державної адміністрації щодо неправомірности закриття відокремленого підрозділу "Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Локомотив" Державного територіяльно-галузевого об'єднання "Львівська залізниця".

За словами свободівця Святослава Шеремети, депутати Львівської міськради отримали численні звернення батьків дітей, які навчаються у дитячо-юнацькій спортивній школі "Локомотив", а також керівництва та працівників цієї спортивної школи, обурених припиненням її функціювання.

"Батьки наголошують, що внаслідок запланованого скорочення чисельности працівників фізкультурного-спортивного клубу фактично відбувається ліквідація спортивної школи. За час свого існування спортивна школа зробила вагомий внесок у підготовку спортсменів високого класу; спортсмени цієї школи брали участь у світових та европейських чемпіонатах, в юнацькому чемпіонаті з хокею сезону 2012–2013 рр. Українське законодавство закріплює як пріоритет серед завдань органів державної влади забезпечення розширення соціяльно-правових гарантій дітей, забезпечення фізичного, інтелектуального, культурного розвитку молодого покоління, створення соціяльно-економічних і правових інститутів з метою захисту прав та законних інтересів дитини в Україні. Окрім цього, Закон України "Про фізичну культуру і спорт" встановлює, що наявну мережу державних і комунальних закладів фізичної культури і спорту не може бути скорочено.

Враховуючи вищенаведене, ми, депутати Львівської міської ради, вимагаємо не допустити припинення діяльности відокремленого підрозділу "Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Локомотив" Державного територіяльно-галузевого об'єднання "Львівської залізниці" та забезпечити належне функціювання цієї дитячо-юнацької установи", – зазначив Святослав Шеремета.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прийняття нового КПК ...
Наступна новина: В Ужгороді міліція не ...

КОМЕНТАРІ