У Львівській області ХIII Міжнародний Економічний Форум у Трускавці приємно здивує його учасників цікавими та насиченими подіями, – Б.Матолич

У Львівській області ХIII Міжнародний Економічний Форум у Трускавці приємно здивує його учасників цікавими та насиченими подіями, – Б.Матолич

19.09.13 10:53 0 678
На Львівщині триває активна підготовка до проведення XIII Міжнародного Економічного Форуму «Глобалізація і Інтеграція: Виклики і Рішення», який цьогоріч проходитиме 10-12 жовтня у м.Трускавець. Зокрема, 18 вересня у готелі «Ріксос-Прикарпаття» відбулась організаційна нарада під керівництвом першого заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича.

«Економічний форм, що традиційно проходить на Львівщині, вже досить відомий не лише в Україні, а й поза її межами. Він є однією із найважливіших подій в економічному житті нашої держави. Саме тому ми хочемо, щоб цього року Форум запам’ятався для його учасників чимось особливим», – зазначив на початку наради Богдан Матолич.

Перший заступник керівника області розповів, що ХIII Міжнародний Економічний Форум приємно здивує його учасників цікавими та насиченими подіями і заходами. Зокрема, тут вперше працюватиме «Бізнес-алея», яка дозволить інвесторам одразу на Форумі укласти відповідні угоди щодо реалізації інвестиційно-привабливих проектів. Окрім цього, працюватимуть 4 секції різноманітного тематичного спрямування, зокрема «Індустріальні парки: успішний досвід Європи для України», «Європейська інтеграція і українсько-європейське партнерство: досвід і можливості», «Українська гостинність: культура, бізнес чи традиції?» та «Екотехнології – стратегії майбутнього», також буде організована цікава культурно-мистецька програма та багато інших приємних новинок.

Зазначимо, що учасники наради детально розглянули програму роботи Форуму, а також обговорили заходи, що відбуватимуться паралельно з панельними дискусіями. Було повідомлено, що станом на 18 вересня усі роботи щодо технічного забезпечення вже завершені, триває детальне відпрацювання третього дня Форму (12 жовтня), формування інформаційного матеріалу та пошук рекламних площ.

Варто відзначити, що цей міжнародний захід викликав неабияку зацікавленість та активність серед представників органів влади, ділових та бізнесових кіл, відтак вже зареєстровано понад 250 учасників і загалом очікується близько 600 осіб. На участь у Форумі підтвердили представники з 15 країн, прогнозується, що кількість іноземних держав-учасниць становитиме понад 30. Зазначимо, що під час ХIII Міжнародного Економічного Форуму заплановано підписання близько 10 угод та меморандумів, що є найбільшою кількістю з часів проведення цього міжнародного заходу.

«З кожним роком Форум зацікавлює все більше представників іноземних держав. І цьогоріч географія учасників обіцяє бути вражаючою. Окрім держав, що є нашими традиційними партнерами і беруть участь у цьому заході, ми очікуємо делегації з таких країн як Азербайджан, Узбекистан, Мексика, В’єтнам, Ірак, Кіпр та інші», – зазначив Богдан Матолич.

Також присутні обговорили культурно-мистецьку програму, необхідність створення окремих «зелених» митних переходів для забезпечення іноземним гостям безперешкодного перетину кордону. Значну увагу Богдан Матолич зосередив на підготовці автомобільної дороги до Трускавця, зокрема поновленні дорожньої розмітки, очистки та упорядкування придорожньої території. Також він наголосив на забезпеченні належної охорони правопорядку та безпеці дорожнього руху, а також інформаційному супроводі усіх подій, що відбуватимуться під час Форуму.

Детальна інформація про доповідачів та програма Форуму на веб-сторінці www.lvivforum.com.ua.

Форум відбувається за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківська міська ...

КОМЕНТАРІ