У Волинській області представники профільних служб обговорили алгоритм дій щодо проведення комплексної роботи із дітьми

У Волинській області представники профільних служб обговорили алгоритм дій щодо проведення комплексної роботи із дітьми

19.09.13 10:40 0 662
У Маневичах під головуванням заступника начальника управління – начальника міліції громадської безпеки полковника Володимира Поліщука відбулася міжрайонна нарада за участю представників кримінальної міліції у справах дітей, дільничних інспекторів міліції, відділів освіти, служб у справах дітей, центрів соціальних служб сім’ї, молоді та спорту Маневицького, Ківерцівського, Любешівського та Камінь-Каширського районів.

– Лейтмотивом зустрічі є створення алгоритму дій усіх профільних служб, спрямованих на проведення комплексної роботи із дітьми, які стали жертвами злочину, перебувають у конфлікті із законом або проживають у сім’ях, котрі опинилися у складних життєвих обставинах, – відзначив, розпочинаючи нараду, Володимир Поліщук. – Ми повинні чітко узгодити механізми співпраці, аби вчасно, а – головне – професійно надавати допомогу тим дітям, котрі цього потребують.

Недоліки сімейного виховання, повна відсутність батьківського контролю щодо місця, оточення та часу проведення дозвілля їхніх дітей, втягнення неповнолітніх безвідповідальними дорослими в пияцтво та злочинну діяльність, незайнятість нашого молодого покоління, насильство у сім’ях – це незначний перелік тих причин та умов, що є джерелами впливу на негативну поведінку неповнолітніх.

– А тому учасники зустрічі підбили підсумки операції «Літо-2013», надавали пропозиції щодо проведення широкої профілактичної кампанії щодо недопущення правопорушень у дитячому та підлітковому середовищі, а також наголошували на соціально-психологічній роботі зі школярами, котрі опинилися у конфлікті із законом, – підсумувала в.о. начальника СКМСД УМВС України у Волинській області майор міліції Інна Остапович.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати Львівщини ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ