Тернопілля: хочете консультуватись і бачити нас? Це просто!

Тернопілля: хочете консультуватись і бачити нас? Це просто!

19.09.13 12:08 0 708
У цьому переконалися учасники першої апробації нового сервісу тернопільських податківців – надання відео-консультацій в режимі он-лайн. У вівторок бухгалтери та підприємці з’ясовували деталі реєстрації платником податку на додану вартість, справляння цього платежу та особливості відшкодування ПДВ фінансовим казначейським векселем. На відео-зв’язку із запитувачами була старший інспектор інформаційно-комунікаційного відділу Тернопільської об’єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області Ірина Галицька.

Однією з перших користувачів нового сервісу була бухгалтер тернопільського підприємства „ГЕО” Ганна Старейко. Отримавши відповідь на своє запитання, вона поділилася враженнями від новації. „Це дуже зручний сервіс, - констатувала Ганна Зіновіївна. – Адже в прямому ефірі можна поспілкуватися з консультантами Міндоходів, отримати детальну фахову відповідь на своє запитання з перших уст. При цьому не потрібно відлучатися від роботи. Таке враження, що побувала в податковій. Обов’язково порекомендую своїм знайомим бухгалтерам скористатися цим сервісом”.

Наступний сеанс відео-консультації відбудеться у четвер, 19 вересня 2013 року, з 10.00 год. до 12.00 год. і буде присвячений такій темі: „Податок на доходи фізичних осіб, податкова соціальна пільга, податкова знижка”. Нагадаємо, що бажаючим скористатися он-лайн-сервісом тернопільських податківців, необхідно додати адресата todpi1918 (SKYP) до контактів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Поспішайте на ...
Наступна новина: На перегляді в "Миколаєві" ...

КОМЕНТАРІ