У Львівській області кури стали причиною сварки між сусідами та покарання одного з них

У Львівській області кури стали причиною сварки між сусідами та покарання одного з них

19.09.13 13:11 0 793
Суперечки між сусідами – це не рідкість. Прикро, коли сусіди не йдуть на жодний компроміс та намагаються вирішити конфлікти за допомогою рукоприкладства.

Нещодавно за вироком Самбірського міськрайонного суду засуджено 62-річного самбірчанина. Його визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статтею 125 Кримінального кодексу України.

Протягом багатьох років між ним та його сусідом існують неприязні відносини. У червні цього року у місті Самборі він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдарив металевим наконечником сапки свого сусіда по спині, чим спричинив йому легкі тілесні ушкодження.

Засуджений є пенсіонером, інвалідом ІІІ групи, одружений, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. В суді свою вину у вчиненому визнав повністю та пояснив, що того літнього дня він випустив своїх курей пастись на подвір’я. Потерпілий заборонив це, в результаті чого між чоловіками виник конфлікт, який і закінчився спричиненням тілесних ушкоджень.

За скоєне суд призначив згаданому пенсіонерові покарання у вигляді штрафу в сумі 850 гривень, який стягується в дохід держави.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Леонід Бицюра: ...

КОМЕНТАРІ