Чернівці: У школі-лекторії «Здоров’я» відбулося чергове заняття

Чернівці: У школі-лекторії «Здоров’я» відбулося чергове заняття

19.09.13 12:48 0 812
У комунальній медичній установі «Міська поліклініка №1» заняттям із профілактики гіпертонічної хвороби продовжила роботу школа-лекторій «Здоров’я».

Згідно з програмою, пацієнти заслухали виступ завідувача відділенням профілактики Любов Власик щодо факторів ризику виникнення та прогресування гіпертонічної хвороби та корекції харчуванням порушеного жирового обміну в організмі. Про рецепти фітотерапії та застосування гірудотерапії при підвищеному артеріальному тиску розповів завідувач фізіотерапевтичного відділення Іван Марчук.

Лікар-кардіолог Наталія Шеремет зупинилася на стадіях захворювання та ураженнях органів-мішеней. Попереднє опитування залу показало, що є потреба у детальному поясненні положень Пілотного проекту у лікуванні хворих з артеріальною гіпертензією, тому кардіолог детально аргументувала переваги постійного лікування та дала відповіді на запитання. Також слухачі школи мали можливість зміряти артеріальний тиск, визначити антропометричні дані, індекс маси тіла та обвід талії. По закінченні заходу дегустували страви з гарбуза та ділилися власними рецептами.

Присутніх запросили на наступне заняття, яке заплановане на 24 жовтня і буде присвячене питанням профілактики онкологічних гінекологічних захворювань.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Тернополі створено ...

КОМЕНТАРІ