У Львівській області у Червонограді правоохоронці затримали чоловіка, який намагався збути саморобний ніж

У Львівській області у Червонограді правоохоронці затримали чоловіка, який намагався збути саморобний ніж

19.09.13 10:43 0 699
Оперуповноважені сектору карного розшуку Червоноградського МВ міліції 16 вересня близько 17.00 години на Червоноградському міському ринку зупинили 42-річного жителя смт Гірник, у якого в паперовому згортку було виявлено та вилучено ніж кустарного виробництва.

Чоловік одразу помітили правоохоронці на міському ринку, оскільки той вів себе підозріло та весь час озирався. Невдовзі, підійшовши до одного із реалізаторів на ринку, останній намагався збути йому паперовий згорток з ножем. Підійшовши ближче до чоловіка, правоохоронці виявили та вилучили у нього ніж кустарного виробництва довжиною леза приблизно 12 см.

Як пояснив чоловік, ніж він знайшов на березі річки Західний Буг близько двох тижнів назад. Весь цей час він носив його зі собою з метою подальшого збуту, оскільки йому потрібні були гроші.

Інформацію про кримінальне правопорушення внесено до ЄРДР за ознаками частини 2 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу - караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Триває досудове слідство.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ