В Закарпатській області рахівські правоохоронці навчають школярів Правилам дорожнього руху

В Закарпатській області рахівські правоохоронці навчають школярів Правилам дорожнього руху

19.09.13 11:21 0 658
Щоб попередити випадки дитячого дорожньо-транспортного травматизму, міліція спілкується з школярами та дошкільнятами.

Діти завжди радо зустрічають людей у формі, безпосередня поведінка малюків сприяє у спілкуванні, тому такі зустрічі проходять весело та цікаво. Школярі з захопленням слухають лекції правоохоронців, жваво відповідають на запитання.

Днями до Рахівської загальноосвітньої школи №3 та до вихованців Рахівського дошкільного закладу завітали інспектор ВДАІ Рахівського райвідділу міліції Роман Боднар та помічник ВДІМ Рахівського РВ УМВС Олександр Калиновський.

Правоохоронці розповіли дітям про правила безпеки на дорозі. Хлопчики та дівчатка, щоб похизуватися своїми знаннями Правил дорожнього руху, навипередки вигукували, як правильно переходити дорогу, перераховували відомі їм дорожні знаки тощо. Наголосили дітям і про правила безпечної поведінки для велосипедистів та про недопустимість ігор на проїжджій частині дороги.

Для більш поглибленого вивчення правил поведінки на дорозі працівники міліції створили куточок по безпеці дорожнього руху та подарували дітям книжки «Правила дорожнього руху для дітей молодшого шкільного та дошкільного віку».

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шанси "Металіста" на ...
Наступна новина: У Львівській області на ...

КОМЕНТАРІ