«LookInside» і «Махаон PACS»: системний підхід до інформатизації діагностичних відділень

«LookInside» і «Махаон PACS»: системний підхід до інформатизації діагностичних відділень

19.09.13 22:41 0 1721
LookInside » і «Махаон PACS » - це більш ніж дванадцятирічний досвід розробки та впровадження інформаційних систем для фахівців у галузі медичної візуалізації ( рентгенологія , ультразвукова діагностика , ендоскопія , комп'ютерна томографія , магнітно-резонансна томографія , ангіографія і т.д.). На сьогоднішній день ми маємо в своєму розпорядженні широким спектром програмних продуктів , які дозволяють вирішувати будь-які завдання : отримання , обробку та архівацію візуальної інформації , коректне протоколювання результатів дослідження , багатоплановий аналіз роботи лікаря і всього відділення , гнучку інтеграцію в медичну інформаційну систему ЛПУ.

Аналогічно західним зразкам , наші рішення базуються на міжнародних медичних стандартах DICOM і HL7 , що забезпечує підтримку діагностичного обладнання будь-якого виробника і дозволяє побудувати закінчену систему отримання , обороту та зберігання медичних діагностичних зображень ( PACS ) в рамках цих стандартів .

Використання програм пакету « LookInside » і «Махаон PACS » в різному поєднанні дозволяє вирішити будь-які завдання інформатизації , незалежно від масштабу об'єкта інформатизації і типу діагностичного обладнання . Набір програм пакету являє собою універсальний інструмент, що дозволяє створити оптимальне по ефективності і витратам рішення в кожному конкретному випадку : від діагностичного кабінету до регіональної радіологічної системи .

Використання програмного пакету « LookInside » і «Махаон PACS » дозволяє реалізувати принцип « безплівкового » обороту цифрових медичних зображень. Реалізація цього принципу в рамках ЛПУ дає можливість :

значно скоротити час на виконання дослідження
підвищити якість діагностичного процесу
стандартизувати протоколювання результатів дослідження
мінімізувати витрати на витратні матеріали

Махаон - медицинское программное обеспечение. Створення систем PACS з використанням протоколів DICOM і HL7.

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Креативна кухня
Наступна новина: Курорти Криму : що вибрати ...

КОМЕНТАРІ