Курорти Криму : що вибрати для відпочинку?

Курорти Криму : що вибрати для відпочинку?

19.09.13 22:48 0 1771
Наближається відпустка , а ви ще не визначилися , куди брати путівку? Наш маленький гід по курортах Криму покликаний допомогти в цьому питанні.

Вибір кримського курорту залежить від декількох критеріїв . Першим ділом: склад відпочиваючих. Якщо ви плануєте взяти з собою дітей , а особливо , маленьких , оптимальний вибір - західне узбережжя . Тут знаходяться курорти Криму , відомі своїми піщаними пляжами , дрібним морем , є дитячі здравниці і табори . Це Саки , Євпаторія , Заозерне , Миколаївка , Піщане , Любимівка .

Кращий курорт Криму для дитячого відпочинку - Євпаторія , справжнє царство таборів , санаторіїв та пансіонатів для найменших.
Південні курорти Криму : красиво , але дорого
А от якщо ви плануєте лікувати захворювання органів дихання - ласкаво просимо на південні курорти Криму . Особливо , в Велику Ялту , яка спеціалізується на лікуванні таких хвороб. Крім того , ПБК - місце для розкішного відпочинку з прекрасними ландшафтами. Гори , море , екзотичні рослини , парки та сади - здається , ніби весь Південний берег являє собою кращий курорт Криму .

Але відпочинок на цьому березі обійдеться значно дорожче . Особливо , це стосується Ялти , Алушти , Алупки . Тут знаходяться розкішні готелі і готелі світових мереж , сюди часто приїжджають знаменитості та олігархи. Багато хто, щоправда , обзавелися власними будинками біля моря . Якщо розпитати у місцевих , вони покажуть ці палаци.
Який кримський курорт вибрати справжньому романтику ?
А якщо ви націлені на спокійний і умиротворений відпочинок , який періодично плануєте « розбавляти » екстремальними розвагами - ласкаво просимо на схід Криму . Тутешні курорти особливо люблять люди творчі : поети , художники. І разом з ними - шанувальники активного туризму. Наприклад , кримський курорт Коктебель славиться тим , що тут можна і музику хорошу послухати , і на параплані політати. Чудове поєднання , чи не так?

Приїжджайте до Криму. Адже наш півострів - один суцільний курорт! І отдых в Крыму вам запам'ятається на довго!

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: «LookInside» і «Махаон ...
Наступна новина: В суботу на Рівненщині ...

КОМЕНТАРІ