В Чернівецькій області понад 300 дітей оздоровилось цьогоріч у відомчому таборі "Водограй"

В Чернівецькій області понад 300 дітей оздоровилось цьогоріч у відомчому таборі "Водограй"

19.09.13 07:43 0 852
Відпочивали дітлахи у три зміни, кожна з яких тривала 20 днів.

Дитячий оздоровчий табір «Водограй» знаходиться у мальовничій гірській місцевості села Гільча Сторожинецького району. Відпочили там 225 дітей працівників ОВС. Потурбувалися буковинські правоохоронці і про своїх підшефних: 12 вихованців Оршівського дитячого будинку теж оздоровилися у таборі. Забезпечили безкоштовний відпочинок і для дітей із сімей загиблих працівників ОВС. З міста Києва та Київської області на Буковину у «Водограй» цього літа завітало 82 дитини.

«Водограй» - особливе місце. Адже тут діти дихали чистим гірським повітрям, харчувалися екологічно чистою їжею. Забезпечили працівники закладу разом з правоохоронцями й активний відпочинок. Адже на території табору є волейбольний, баскетбольний майданчики, футбольне поле, увесь необхідний спортивний інвентар. А свій інтелект діти розвивали граючи у шахи та шашки.

За час відпочинку діти мали можливість показати свої таланти, беручи участь у різноманітних концертах, організовуючи цікаві творчі вечори. Також не обійшлося і без спортивних змагань. Загалом, літо у відпочивальників «Водограю» пройшло яскраво та весело! І діти вже чекають наступного року, щоб знову стати частиною великої та дружньої родини «водограйчиків»!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Селяни виступили проти ...

КОМЕНТАРІ