У Волинській області заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк упродовж двох днів перебуватиме у службовому відрядженні

У Волинській області заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк упродовж двох днів перебуватиме у службовому відрядженні

19.09.13 07:41 0 815
Заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк бере участь у Всеукраїнській нараді з питань впровадження роботи прозорих офісів у системах соціальної сфери та пенсійного забезпечення. Її учасників ознайомлять з роботою відділень Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» м.Вінниця, у яких громадянам, крім адмінпослуг, надається також комплекс послуг соціального спрямування. Обговорять також перспективи та умови створення прозорих офісів в усіх регіонах України.

20 вересня Олександр Курилюк візьме участь у розширеній апаратній нараді Міністерства охорони здоров’я України, під час якої проаналізують стан реалізації пілотного проекту з державного відшкодування вартості ліків для хворих на артеріальну гіпертензію.

Зокрема, на Волині визначено 45 ліцензованих суб’єктів господарювання комунальної та приватної форм власності, що мають у підпорядкуванні 341 аптечний заклад, і забезпечують громадян пільговими лікарськими засобами для лікування гіпертонії. З початку року лікувально-профілактичними закладами області виписано понад 80 тисяч рецептів для хворих з гіпертонічною хворобою, аптечним закладам за відпущені лікарські засоби проведено часткове відшкодування коштів на загальну суму майже 300 тис. грн.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ