В Закарпатській області мукачівські розшуківці затримали викрадачку дитячого велосипеда

В Закарпатській області мукачівські розшуківці затримали викрадачку дитячого велосипеда

19.09.13 05:32 0 769
До міліції звернулась 35-річна мешканка Мукачева з повідомленням про те, що у неї вкрали дитячий велосипед, який вона залишила без нагляду в під’їзді будинку, в якому проживає.

Як пояснила потерпіла, час від часу вона залишає свій велосипед у під’їзді, й ніхто його ніколи не крав... Жінка спочатку сама вирішила опитати сусідів, чи не бачив хтось її велосипеда, але результати були марними. Наступного дня потерпіла звернулась за допомогою до правоохоронців.

Розшуковики опитали всіх можливих свідків, за хронологією співставили всі події і вийшли на слід зловмисниці. Як з′ясувалося, велосипед з під′їзду викрала 24-річна мукачівка, мати двох маленьких дітей. Того вечора вона прийшла в гості до своєї куми, а коли поверталась додому, то в під’їзді побачила не пристебнутий дитячий велосипед. Як пояснила жінка, через брак грошей вирішила поцупити його для своїх дітей, які давно просили її придбати велосипед…

Наразі проти матері відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває слідство.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ