В Закарпатській області фінансова допомога на навчання

В Закарпатській області фінансова допомога на навчання

19.09.13 06:56 0 832
Закарпатське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів оплачує молодим людям із вадами здоров’я вартість їхнього навчання та перекваліфікацію у навчальних закладах, центрах професійної реабілітації інвалідів для здобуття професії за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів. Станом на сьогоднішній день за фінансовою допомогою обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів навчаються 15 студентів.

Для вирішення питань щодо можливості та розміру фінансової допомоги інвалідам на їх навчання при відділенні Фонду діє спеціальна комісія щодо скерування інвалідів на навчання та фінансування витрат на навчання. Наразі комісією розглянуто питання фінансування витрат за напрямом «Надання фінансової допомоги на поворотній та безповоротній основі інвалідам шляхом оплати вартості їх навчання та перекваліфікації у навчальних закладах, центрах професійної реабілітації інвалідів для здобуття професії» на 2013 рік. Відділення Фонду активно співпрацює з навчальними закладами, які можуть забезпечувати всі умови для навчання і проживання молодих людей з інвалідністю. Слід зауважити, що відділення Фонду відшкодовує навчальному закладу витрати на навчання інвалідів в межах бюджетних асигнувань.

За більш детальною інформацією з приводу оплати вартості навчання можна звертатися за адресою: м. Ужгород, пл. Ш.Петефі, 14, 4 поверх та телефонувати: (03122)3-53-50, 3-52-39, 44-38-24, Zakarpattia@ispf.gov.ua.

Управління інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Росія буде захищати свій ...

КОМЕНТАРІ