Мультимедійний клас з вивчення чеської мови відкрили в Ужгороді

Мультимедійний клас з вивчення чеської мови відкрили в Ужгороді

19.09.13 06:29 0 819
У четвер, 19 вересня, в ужгородській ЗОШ №3 офіційно відкрили мультимедійний клас для вивчення чеської мови. Окрім представників обласної влади, подію відвідали і керівники краю Височина Іржі Бегоунек та Пардубіцкого краю Мартін Нетоліцки, Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Іван Почух.

Завдяки українсько-чеській співпраці у школі вже зробили ремонт кількох класів, а від діти зможуть вивчати чеську мову за допомогою мультимедійного обладнання. Виконуючи ініціативи Президента щодо створення якісних умов життя працюють в регіоні, зокрема, й над забезпеченням потреб представників нацменшин. Тож, над впровадженням таких освітніх новацій в області працюватимуть і далі.

Гетьман краю Височина Іржі Бєгоунек за допомогою мультимедійного обладнання презентував школярам та гостям свята край Височина. Окрім того, Іржі Бегоунек наголосив, що край Височина планує й надалі продовжувати співпрацю з Закарпаттям аби школа стала методичним та навчально-просвітницьким центром з вивчення чеської мови в Закарпатському регіоні.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Парламент України вніс ...
Наступна новина: В Тернополі у школі №16 ...

КОМЕНТАРІ