Проблеми навчальних закладів Хмельниччини мають вирішення

Проблеми навчальних закладів Хмельниччини мають вирішення

19.09.13 05:32 0 942
Налагодження навчального процесу та реконструкція і модернізація матеріально-технічної бази навчальних закладів в нашій областіє процесом безперервним. Чимало є закладів, споруди яких вимагають значно більших матеріальних витрат. Проблема поступового зношення старих приміщень та їх реконструкції відома владі, тому такі об’єкти системно один за одним повертають до належного вигляду та нормального функціонування.

У Городоцькому районі, приміром, функціонує 36 загальноосвітніх навчальних заклади, кожен з яких потребує тих чи інших коштів для належного забезпечення навчально-виховного процесу. На порядку денному влади налагодження якісного функціонування міської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4. За останні вісім років капіталовкладення (788424 грн з державного та місцевого бюджетів) спрямовувалися таким чином:перекриття частини даху, встановлення модульної котельні, монтаж підвідного газопроводу до котельні, проведення поточних ремонтів школи. Впродовж 2011-2013рр. замінено систему опалення (199131 грн),відремонтовано обладнання котельні (2179 грн) та встановлено нові насоси (10211грн), відновлено внутрішні туалети (16646грн), зроблено дашок біля входу в приміщення школи (28 тис грн.).

Окрім того є попередні домовленості про залучення позабюджетних коштів для усунення недоліків та забезпечення належних умов для учнів і вчителів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ