В Україні проводиться широкомасштабна просвітницька акція для дітей "Лист міліціонеру"

В Україні проводиться широкомасштабна просвітницька акція для дітей "Лист міліціонеру"

19.09.13 06:25 0 807
Міністерство внутрішніх справ України розпочало проведення Всеукраїнської просвітницької акції «Лист міліціонеру». Впродовж вересня 2013 року учні 3-5 класів можуть висловити у листах свої побажання міліціонерам.

«Лист міліціонеру» - це акція, під час якої учні загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл та ліцеїв (учні 3-5 класів) упродовж 1 вересня - 1 жовтня цього року можуть написати свої листи співробітникам міліції. У них діти можуть виразити власні погляди і роздуми, побажання, відгуки щодо того, яким має бути справжній міліціонер, а також у яких випадках він може прийти на допомогу.

Просвітницький творчий захід «Лист міліціонеру» – це відкритий захід, що проводиться з метою налагодження партнерських та довірливих стосунків працівника міліції з підростаючим поколінням, встановлення зворотного зв’язку з молоддю, популяризації серед дітей видів міліцейської діяльності, профілактики причин та умов, що сприяють виникненню негативних явищ у дитячому середовищі.

Найцікавіші листи будуть надруковані на шпальтах тижневика МВС України «Іменем Закону» та на відомчих сайтах МВС України. Автори найцікавіших робіт будуть запрошені на проведення святкових заходів, присвячених Дню міліції та нагородженні цінними призами та подарунками.

Вимоги до робіт:

- Творчий лист має виражати власні погляди та роздуми дитини;

- «Лист до міліціонера» – відкритий твір, у якому дитина може звернутись до працівника міліції та написати будь-які побажання, відгуки і свої погляди щодо того, яким має бути справжній міліціонер і в яких випадках він може стати в нагоді та допомогти, або ж дати міліціонеру певну пораду щодо спілкування з учнями;

- обсяг листа - не більше однієї сторінки;

- в кінці листа обов’язково мають бути зазначені відомості про автора (прізвище, ім`я по-батькові, клас, група, вік) та повне найменування навчального закладу;

Учасники акції повинні надсилати свої роботи на електронну адресу Управління кримінальної міліції у справах дітей МВС України ditypolice@mvs.gov.ua або за адресою – 01021, м. Київ, вул. Інститутська, 29/3.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі відбулась ...
Наступна новина: Лукашенко не виключив ...

КОМЕНТАРІ