Заява депутатів Львівської міської ради щодо зумисного прогулювання Андрієм Садовим сесій міськради

Заява депутатів Львівської міської ради щодо зумисного прогулювання Андрієм Садовим сесій міськради

19.09.13 06:42 0 886
Побіжний аналіз роботи міського голови Львова Андрія Садового в сесійній залі протягом 2013 року свідчить, що він саботує розгляд важливих для міста питань. Так, із 716 питань, внесених до порядку денного 8 пленарних засідань, він голосував лише за 97. Тож коефіцієнт корисної дії його як головуючого становить 13,5 відсотків. Про це йдеться у заяві депутатів Львівській міської ради, яку на сесії ради 19 вересня 2013 року виголосив керівник фракції ВО "Свобода" Маркіян Лопачак.

Подаємо текст заяви повністю:

"Ми, депутати Львівської міської ради, обурені продовженням практики ігнорування сесійних засідань міським головою Львова Андрієм Садовим. Переконані, що очільник міста як особа, обрана громадою, і як посадовець, що отримує зарплату коштом платників податків, зобов'язаний брати безпосередню участь у розгляді значимих для міста питань.

Так, до проєкту порядку денного сьогоднішнього пленарного засідання міський голова вніс низку питань, які потребують його персональних пояснень. Зокрема, "Про внесення змін до бюджету Львова на 2013 р.", 17 ухвал, заветованих А.Садовим з попереднього пленарного засідання, питання нищення пам'яток архітектури – спадщини ЮНЕСКО тощо.

Нагадаємо, що саме Андрій Садовий наполягав на проведенні пленарного засідання 19.09.2013 р. Більше того, на колегії 18.09.2013 р. міський голова запевнив членів колегії, що він особисто на вимогу депутатського корпусу доповідатиме з питань порядку денного.

Побіжний аналіз роботи Андрія Садового в сесійній залі протягом 2013 року свідчить, що міський голова саботує розгляд важливих для міста питань. Так, із 716 питань, внесених до порядку денного 8 пленарних засідань, він голосував лише за 97. Тож коефіцієнт корисної дії його як головуючого становить 13,5 відсотків.

Нагадаємо, що депутатський корпус уже звертав увагу міського голови на неприпустимість прогулювання пленарних засідань. Наголошуємо, що А.Садовий особисто формує порядок денний, тож його присутність на сесійних засіданнях є обов'язковою для об'єктивного розгляду питань та продуктивної роботи ради.

Ми, депутати Львівської міської ради, вимагаємо від секретаря Львівської міської ради оголосити перерву в пленарному засіданні, допоки на ньому не буде особисто присутній міський голова Львова Андрій Садовий".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинські міліціонери ...
Наступна новина: В Луцьку відключення ...

КОМЕНТАРІ