Луческу:

Луческу: "Не потиснув руку Севідову, адже такого антифутболу не бачив вже 30 років"

19.09.13 06:53 0 809
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу розповів, чому після поразки від "Карпат" ( 2:3 ) в матчі прем'єр -ліги України відмовився потиснути руку наставнику львівського колективу Олександру Севідову. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Наставник "гігрників" зазначив, що з повагою ставиться до колег.

"Справа зовсім не в емоціях. Ви знаєте, що я з повагою ставлюся до колег і завжди із задоволенням потисну руку і обійму тренера супротивників, незалежно від результату матчу", - сказав Луческу.

"Але тільки не у випадку, коли неповагу було проявлено по відношенню до моєї команди і взагалі до гри у футбол. Не подавши руки тренеру "Карпат", я там же пояснив йому причину - той цирк , який був влаштований на полі і поряд з нии , не дозволяє робити вигляд , що нічого не сталося", - поскаржився фахівець.

Тренер зауважив, що вся країна бачила, як "Карпати" тягнули час .

"Такий антифутбол я в останній раз спостерігав хіба що років 30 тому . Абсолютно неприпустимі речі ! І добре б тільки гравці симулювали травми або довго зав'язували шнурки , але коли головний тренер господарів став диригувати хлопчиками, що подають м'ячі, щоб ті не давали ввести м'яч у гру, - це вже занадто", - сказав керманич донецького клубу.

Луческу також розповів, що тепер він розуміє, чому "Карпати" не хочуть виступати на новому стадіоні, побудованому в їх місті.

"Там складніше проводити подібні безчесні маніпуляції. Хочу звернути увагу, що свою позицію я пояснив і тренеру "Карпат", і журналістам на післяматчевій прес -конференції", - підкреслив румунський спеціаліст.

"Інша справа, що я не акцентував увагу на моменті рукостискання, а лише звернув увагу на відсутність "Fair Play" y матчі.

Фахівець також зауважив, що ніхто з журналістів не звернувся до нього за коментарями з приводу того, що сталося .

"Дуже неприємний момент. Я хочу сказати, що шкодую про це. І перш за все, про те, що в нашому футболі можливі ситуації , коли на полі порушуються принципи Fair Play", - сказав він.

"Це негативно впливає і на гравців, і на тренерів, і на вболівальників, і на журналістів ", - цитує Луческу прес -служба "Шахтаря"

Нагадаємо, що КДК ФФУ зобов'язав Мірчу Луческу виплатити штраф у сумі 5 тисяч гривень за нарушния Регламенту щодо обов'язкового рукостискання головних тренерів команд після закінчення матчу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова НАТО закликав ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ