У місті реалізують проект «Соціальний розвиток Тернополя»

У місті реалізують проект «Соціальний розвиток Тернополя»

19.09.13 07:35 0 726
З метою координації надання освітніх, інформаційних, соціальних та інших послуг, які отримують громадяни за місцем проживання, міський голова Тернополя Сергій Надал підписав розпорядження про створення робочої групи для підготовки та реалізації у місті проекту «Соціальний розвиток Тернополя: підтримка – турбота – злагода».

«Ми реалізовуємо цей проект для того, щоб сформувати єдину базу соціально-незахищених громадян міста, вивчити їх першочергові потреби і надати необхідну допомогу, - відзначив Сергій Надал. – Відтак, робоча група до 1 листопада цього року має сформувати банки даних соціально-незахищених категорій населення, в тому числі дітей, молоді, сімей, які потребують соціальної підтримки та допомоги та розробити план заходів з реалізації проекту «Соціальний розвиток міста: підтримка – турбота – злагода».

При реалізації даного проекту та формуванні єдиної бази соціально-незахищених мешканців міста використовуватимуть механізм територіального розподілу дільниць, які обслуговуються фахівцями Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представники 10 областей ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ