дружина юних пожежних ЗОШ № 2 стала лауреатом ХІХ Всеукраїнського фестивалю ДЮП

дружина юних пожежних ЗОШ № 2 стала лауреатом ХІХ Всеукраїнського фестивалю ДЮП

19.09.13 07:45 0 734
18 вересня в обласному центрі відбулось нагородження учнів 2-ї загальноосвітньої школи міста Тернополя – членів Дружини юних пожежних, учасників заключного етапу ХІХ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, що проходив з 4 по 12 вересня на базі дитячого оздоровчого комплексу «Юність» (м. Євпаторія, АР Крим).

За активну участь у формування позитивного образу професії рятувальника та популяризацію здорового способу життя кожен учасник команди був відзначений «Подякою» Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

Юні рятувальники з Тернополя – команда «Кадри» гідно демонструвала свої знання в рятувальній справі та показала уміння і таланти на всіх етапах, у підсумку здобувши 7 місце з поміж 27 команд-учасниць. Також за результатами проведених конкурсів наша команда ДЮП стала лауреатом фестивалю в номінації «За краще висвітлення громадської позиції».

Вітаючи юних вогнеборців заступник начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Борис Береза, відзначив, що участь дітей та підлітків у таких змаганнях має важливе значення, адже підростаюче покоління набуває навиків безпечної поведінки, навчаються не губитися в надзвичайних ситуаціях, берегти власне життя та рятувати інших. «Багато хто з учасників команд юних пожежних виріс і поповнив ряди пожежно-рятувальної служби, а це значить, що у нас підростає надійна зміна, – відзначив він. – Бажаю вам нових успіхів та досягнень! А рятувальники ДСНС України, чиїми добрими друзями і помічниками ви вже є, будуть чекати на вас, як на добру зміну собі через декілька років».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові вперше можна ...
Наступна новина: Кожара засудив напад на ...

КОМЕНТАРІ