Тернополяни впізнають себе у холі міськради і забирають фото на згадку

Тернополяни впізнають себе у холі міськради і забирають фото на згадку

19.09.13 07:24 0 826
В холі міської ради увагу перехожих привертає стенд з фотографіями тернополян. Встановили його організатори акції, яку проводили на Спаса та до Дня міста - Андрій Любецький, Олександра Григорусь та стиліст Зоряна Жукова. Фото «випадкових» учасників акції з їхніми побажаннями можна взяти собі на згадку.

«Люди, які впізнали себе на фото, можуть забрати їх. Стенд в міськраді - це продовження акції, яку ми провели на вулиці Валовій у День міста, - розповідає Андрій Любецький. - Ми презентували два стенди фотографій тернополян з побажаннями для міста і один одного. Кожен, хто впізнав себе, одразу ж забирав собі фото на пам'ять. Ті світлини, що залишились, встановили у міській раді. Кожен учасник акції на Спаса і в День міста може в будь-який час прийти за своєю світлиною і хорошим настроєм».

Наразі у холі міськради посмішки і щирі побажання тернополян тішать перехожих та працівників мерії. Багато хто зупиняється і впізнає друзів та знайомих. Однак фото не забирають, адже умови одні для всіх – забрати своє фото бажано все-таки власнику.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ