Тернопільські автодорожники готуються до зими

Тернопільські автодорожники готуються до зими

19.09.13 05:33 0 833
У службі автомобільних доріг в Тернопільській області відбувся науково-практичний семінар на тему «Зимове утримання доріг» та «Безпека дорожнього руху». На захід з’їхалися дорожники з Чернівецької, Рівненської та Хмельницької областей. Засідання відбулося за участю першого заступника голови Тернопільської ОДА Миколи Головача.

Як йшлося на семінарі, впродовж 2013 року Службою автомобільних доріг проведено робіт із поточного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг на суму більше 100 млн гривень.

Зараз служба автомобільних доріг в Тернопільській області активно готується до зими - заготовляє пісок та сіль, готує техніку, працює над заготівлею пально-мастильних матеріалів для снігоочисної техніки. На даний час у повному обсязі виконанні завдання із ремонту та підготовки тимчасових баз протиожеледних матеріалів.

Перший заступник голови ОДА Микола Головач доручив активізувати роботу з підготовки до осінньо-зимового періоду та забезпечити завершення планового ремонту автомобільних доріг загального користування в області, підготувати техніку до роботи в осінньо-зимовий період, заготовити протиожеледні матеріали та створити запас паливно-мастильних матеріалів. Крім цього, доручено укласти договори щодо залучення машин та механізмів підприємств різних форм власності для боротьби із сніговими заметами.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Проблеми навчальних ...
Наступна новина: ITF Грузія. Івахненко ...

КОМЕНТАРІ