На Тернопіллі нові пропозиції по оренді державного майна

На Тернопіллі нові пропозиції по оренді державного майна

19.09.13 06:41 0 828
Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області має намір передати в оренду два об’єкти державного майна.

Йдеться про низьковольтні сітки довжиною 115 м, що у процесі приватизації не увійшли до статутного капіталу ВАТ «Чортківський сирзавод», але перебувають на його балансі (м. Чортків, вул. Копичинецька, 130). Максимально можливий термін оренди – 1 рік. Мета використання – передача електричного струму.

Інший об’єкт знаходиться у селі Зарубинці Зборівського району й перебуває на балансі ДП «Зарубинський спиртовий завод». Це – нежитлове приміщення загальною площею 23,51 кв.м на другому поверсі адміністративного корпусу літ. «А». Максимально можливий термін оренди – 2 роки 11 місяців. Мета використання – розміщення обладнання автоматичної телефонної станції для надання послуг фіксованого зв’язку без надання послуг доступу до мережі Інтернет.

Заяви про оренду зазначеного об’єкта приймаються до 2 жовтня включно за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), РВ ФДМУ по Тернопільській області; подаються в окремому конверті з написом «Заява про оренду» із зазначенням найменування та місцезнаходження об‘єкта оренди.

У разі надходження двох і більше заяв орендодавець оголосить конкурс на право оренди.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: WTA Сеул. Бейгельзімер ...
Наступна новина: на хімічному підприємстві ...

КОМЕНТАРІ