В Тернополі міський голова особисто перевірив роботу ЖЕКу

В Тернополі міський голова особисто перевірив роботу ЖЕКу

19.09.13 06:12 0 769
У Тернополі розпочався двомісячник контролю за наданням житлово-комунальних послуг. В рамках двомісячника, окрім інших заходів, запланована перевірка якості надання послуг ЖЕКами.

Першим, до якого завітала комісія міської ради на чолі з міським головою, виявився ЖЕК «КомЕнерго-Тернопіль». Сергій Надал поспілкувався з мешканцями будинку 39, що на проспекті Злуки. Саме жителі цього будинку побували нещодавно на особистому прийомі у міського голови та нарікали на незадовільну роботу обслуговуючої організації.

Члени комісії оглянули під’їзд, прилеглу до будинку територію та зайшли у підвал. За результатами обстеження та спілкування з мешканцями були дані доручення як структурним підрозділам міської ради, так і ЖЕКу «КомЕнерго-Тернопіль».

«Ми побачили не дуже хорошу картину. Всі недоліки зафіксовані - я дав час на їхнє виправлення. В кінці листопада я перевірю, що виконано, а що – ні. Будуть зроблені відповідні висновки щодо роботи даної організації», – сказав міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, що у Тернополі діє гаряча лінія, на яку можуть звертатись мешканці зі скаргами чи побажаннями, що стосуються житлово-комунального господарства міста - 23-63-97.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Рада внесла зміни до ...

КОМЕНТАРІ