У столиці розпочався фінал Всеукраїнського фестивалю-конкурсу

У столиці розпочався фінал Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Молодь обирає здоров'я"

20.09.13 12:43 0 953
Під егідою Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства освіти і науки, Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту і громадських організацій проводиться всеукраїнський фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я».

Фестиваль проводиться щорічно та поетапно з метою популяризації і пропаганди здорового способу життя серед молоді, підтримки талановитих дітей та запобігання негативним проявам в молодіжному середовищі.

Учасники конкурсу – учні шкіл, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів, члени молодіжних і дитячих громадських організацій.

Фестиваль «Молодь обирає здоров’я» започатковано Міністерством освіти і науки, Міністерством сім’ї, молоді та спорту за підтримки МВС України та Всеукраїнської молодіжно-громадської організації «Серце до серця».

Фестивальних рух розвивається, здобуваючи підтримку нових партнерів та друзів.

Вже шість років фестиваль проводиться по всій Україні – починається в маленьких селах і завершується в столиці нашої держави.

Нині стартував фінал VI-го Всеукраїнського фестивалю. Цьогорічний захід проходить на базі оздоровчого табору «Лідер» у Пущі-Водиці. Протягом трьох днів журі оцінюватиме виступи тридцяти команд-переможниць регіональних етапів фестивалю, конкурси фотографій, плакатів. Також триватиме вікторина «Що я знаю про здоровий спосіб життя?» Місто Київ представлятимуть вихованці Центру творчості «Шевченківець» та Палацу творчості і юнацтва Печерського району столиці.

Варто зазначити, що правоохоронці подбали про надійну безпеку учасників заходу – цілодобову охорону громадського порядку на території табору здійснюють інспектори патрульної служби.

Завітали на фестиваль і почесні українські та закордонні гості – представники міністерств молоді та спорту, освіти і науки, внутрішніх справ України, Київської обласної Державної адміністрації, Національного олімпійського комітету, Державної телерадіокомпанії «УТР», а також заступник Надзвичайного і Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні та інші поважні гості з Литви.

Перший заступник Міністра сім’ї, молоді та спорту України Сергій Глущенко звернувся до учасників заходу зі щирими побажаннями: «Живіть по-справжньому! Розвивайте талант! Бережіть здоров’я, без здоров’я людина не може бути щасливою за визначенням».

Заступник Надзвичайного і Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс підкреслив: «Дуже раді співробітництву з вашою країною, адже ми маємо багато спільного історичного, культурного. Такі проекти, як цей фестиваль, ще більше зближатимуть наші народи».

Від імені Міністерства внутрішніх справ України також пролунали вітальні слова. «Вітаємо всіх переможців, колег-організаторів! Ви – найкращі! Нам приємно відмітити, що ви є прикладом іншим дітям, які рівняються на вас. Саме в вас, дорогі наші діти, ми бачимо здійснення своїх мрій і бажань. Наш обов’язок – забезпечити вам належний рівень виховання і розвитку. Впевнені, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, щоб навчити та захистити вас!» - завершила заступник начальника Управління кримінальної міліції у справах дітей МВС України полковник міліції Уляна Котлярова.

Ще багато добрих і теплих побажань прозвучало цього дня на адресу юних конкурсантів. Самі ж вони порадували гостей прекрасними, яскравими, талановитими виступами, які нікого не залишили байдужими.

ВЗГ ГУМВС України

В м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Одеські ...
Наступна новина: МВС: Оперативна інформація ...

КОМЕНТАРІ