Одеські правоохоронці-транспортники готують собі достойну зміну на майбутнє

Одеські правоохоронці-транспортники готують собі достойну зміну на майбутнє

20.09.13 13:21 0 867
В Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулась зустріч представників Управління МВС України на Одеській залізниці з курсантами факультету підготовки фахівців для підрозділів транспортної міліції.

Практичне спілкування керівництва УМВС з майбутніми міліціонерами-транспортниками відбувається постійно, а на цей раз воно зумовлено ще й вказівкою Департаменту кадрового забезпечення МВС України від 18.09.2013 року. З курсантами, які були направлені на навчання з УМВС України на Одеській залізниці, бесіду провели заступник начальника відділу кадрового забезпечення Управління підполковник міліції Сергій Медведенко та Голова об’єднання ветеранських організацій Віктор Шибанов.

Сергій Вікторович проінформував курсантів про стан оперативної обстановки на території обслуговування Одеської магістралі, звернув увагу на особливості роботи в підрозділах транспортної міліції, специфіку проходження служби. Він пояснив, які завдання покладаються під час практики та стажування, а також про необхідність дотримання при цьому дисципліни та законності.

Віктор Олексійович розповів курсантам про історію утворення транспортної міліції, роботу ветеранської організації Управління, а також поділився спогадами про найбільш вагомі випадки розкриття тяжких злочинів під час служби, яку він розпочав в лінійному відділі на ст. Одеса – Головна ще в далекому 1965 році.

Начальник факультету підготовки фахівців для підрозділів транспортної міліції ОДУВС полковник міліції Геннадій Прищенко познайомив гостей з організацією навчання в університеті, станом дисципліни серед курсантів, навчально-матеріальною базою. «Ми робимо все можливе, щоб курсанти ще під час навчання здобували навики практичної роботи в підрозділах транспортної міліції, а після одержання лейтенантських погонів скоріше адаптувались у новому міліцейському середовищі» - зазначив керівник факультету.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: в області ...

КОМЕНТАРІ