Дніпропетровські правоохоронці влаштували дітлахам свято

Дніпропетровські правоохоронці влаштували дітлахам свято

20.09.13 14:23 0 869
19 вересня на території кінного взводу полку патрульної служби, що на Монастирському острові, силами Дніпропетровського міського управління спільно з міським виконавчим комітетом було проведено заходи, направлені на популяризацію служби в органах внутрішніх справ. У заходах взяло участь понад 100 дітей, у тому числі вихованці дитячих будинків міста.

Під час заходів дітям показали майстерність кінної міліції, яка здійснює охорону громадського порядку міста. Також було продемонстровано вогнепальну зброю, навички поводження з нею, засоби індивідуального захисту, прийоми рукопашного бою. Діти мали можливість приміряти на себе бронежилет, власноруч розібрати і зібрати пістолет Макарова, прокотиться верхи на конях.

Наприкінці заходу для дітей приготували в польових умовах обід. Також кожному було вручено солодкий подарунок. Після всього діти мали можливість безкоштовно відвідати зоопарк та покататися на атракціонах у парку ім. Шевченка.

Метою заходу є показати дітям, що правоохоронні органи не тільки направлені на покарання за проступки, а й готові простягнути руку допомоги у важкі моменти життя.

ВЗГ ГУМВС України

у Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 22-го вересня стартує ...
Наступна новина: Відомий автоспортивний ...

КОМЕНТАРІ